Zoeken naar wij gaan

Uw zoekactie voor wij gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
ondeugende dames
zijn er nog ondeugende sletjes die met een knappe verzorgde man van60 geile smsjes of whappjes willen versturen.we gaan elkaar op een leuke manier beetje voor beetje leren kennen door onze fantasien te delen.dit kan echt geil zijn.Als we elkaar leuk vinden kunnen we misschien ook onherkenbare fotos sturen en wie weet meer?dat zal de tijd leren lekker sletje?ik geef eerst mijn gsmnr van gewone telefoon voor de eerste kennismaking per sms en dan kunnen we altijd overstappen op appen?grts Peter  
Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke "friend with benefits" gezocht
Misschien meteen met de deur in huis vallen. Ik zoek hier een “friend with benefits” of minnares. Zo, dat heeft het voordeel van de duidelijkheid. Ik zit al jaren in een relatie die me grotendeels bevalt, maar die op seksueel gebied jammer genoeg doodgebloed is. Ondanks verwoede pogingen om er iets aan te doen is er geen beterschap. En ik hou iets teveel van seks om helemaal zonder door het leven te gaan. Vandaar mijn poging hier. Wat zoek ik? Een vrouw die zich herkent in mijn situatie of die gewoon zin heeft in leuke, vrijblijvende dates. Ik zoek niets speciaals, gewoon af en toe afspreken, leuke seks hebben, waarbij genieten en ontspannen centraal staan. Een persoonlijke klik zou ook leuk zijn, want een leuke babbel is ook zeker welkom. Ik zoek niet meteen een specifiek type, of iemand van een bepaalde leeftijd, gewoon een leuke dame die zin heeft om af en toe te daten. Zelf ben ik een leuke, vrij knappe man uit Gent, hoger opgeleid met een leuke babbel.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving.  
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere dame of donker getinte dame gezocht voor fwb
Dag dames. Ik weet dat er hier vele advertenties passeren. De ene al wat beter dan de andere. Weet niet of ik hier iemand ga vinden, ma wil het er toch op wagen. Ik ben een verzorgde man met baard en zoek een oudere dame boven de 55 jaar of een getinte dame. U kan ontvangen. U wilt wekelijks afspreken voor sex...U kan makkelijk ontvangen of samen op hotel gaan. Heb brede borst en een buikje. Kan best wel goed boffen en ik heb wel wat uithoudingsvermogen...hopelijk vind iemand zich hier in. Graag een eerlijk antwoord. De afstand max 40 km van gent. Groeten  
fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot binnenkort in de Costa Blanca Groetjes Dave  
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Welke spontane ondeugende fwb
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, enz…  
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker en gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage, en van goede (slow)seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10